Houdt u van wandelen? Dan bent u in de Achterhoek op de juiste plek. Het recreatieschap heeft namelijk meer dan 40 wandelroutes in de achterhoek gemarkeerd.
Onze vakantieappartementen zijn een ideale plek om te vertrekken voor een heerlijke wandeling in de achterhoek.

De wandelroutes variëren in lengte van 1 tot 19 km en gaan door verschillende gebieden. Bijvoorbeeld het afwisselende coulissenlandschap bij Winterswijk, het bosgebied bij Vorden of Lochem of het rivierenlandschap bij Lobith. De meeste routes zijn rondgaand, dat wil zeggen dat u terugkomt op de plek waar u bent begonnen.

Op de website van het recreatieschap Gelderland vind u een overzicht van alle wandelroutes die het recreatieschap onderhoudt.
Op de kaart ziet u de ligging van de routes waarbij de lengte is aangegeven.
U kunt alle routes downloaden, u krijgt dan meer informatie over de route, zoals een routekaartje, een plaatje van het routebordje en informatie over waar u de route kunt starten.
Ook vanaf ons adres kunt u wegwandelen voor kleine wandelingen in de buurt van Geesteren en de omliggende dorpjes onderweg komt u Uutbloashuuskes tegen waar u een lekker kopje koffie/thee of iets fris kunt drinken tegen een kleine vergoeding.

Onze appartementen zijn een geweldig startpunt voor het meedoen aan de Wandelvierdaagse van Barchem een geweldig terugkerend jaarlijks evenement.
Maar ook kunt u met de fiets of met de auto een klein eindje verder weg rijden om heerlijk te wandelen op de Lochemse Berg, Needse Berg.

Wilt u nog wat verder dan is er ook Het Zwillbrocker Venn waar schitterende flamingo’s hun huis hebben gevonden, of het Buurser Zand een prachtig natuurgebied van Natuurmonumenten waar u vrij kunt wandelen.

Wij vertellen u graag meer over diverse wandel en fiets mogelijkheden in de Achterhoek!